Innovációra Magyar! Interaktív konferencia a Joint Venture Szövetség szervezésében

2023. április 05. 15:18

Európa második legnagyobb kutatás-fejlesztési központjában, a nemrég épült Bosch Budapest Innovációs Kampuszon rendezi meg a Joint Venture Szövetség (JVSZ) interaktív konferenciáját.

2023. április 05. 15:18
null

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) idén második alkalommal rendezi meg az Innovációra Magyar! interaktív konferenciáját. A szervezők célja, hogy bemutassák a legújabb vállalati innovációkat, a legnagyobb magyar sikereket, a kormányzat által támogatott programokat, és az aktuális hazai és nemzetközi finanszírozási lehetőségeket az innováció területén.
A nagyszabású konferencia 2023. április 21-én, Európa második legnagyobb kutatás-fejlesztési központjában, a Bosch Budapest Innovációs Kampuszon kerül megrendezésre.

 A konferencia tematikája az alábbi három témablokk köré épül:
– Innovációs ökoszisztéma fontos szerepe
– Innovációk a fenntartható jövő szolgálatában
– Sikeres magyar innovációk a nemzetközi piacon

– Innovációs ökoszisztéma fontos szerepe – Innovációk a fenntartható jövő szolgálatában – Sikeres magyar innovációk a nemzetközi piacon

A JVSZ a szakmai nap folyamán izgalmas panelbeszélgetéseket és exkluzív előadásokat állít színpadra, olyan kiemelkedő, első számú vezetőkkel és kormányzati szakértőkkel, akik megosztják tudásukat, tapasztalatukat és aktuális helyzetértékelőjüket, valamint támpontot adnak és jövőképet mutatnak a konferencia résztvevői számára. 
A konferencia célja, hogy az előadók és a szakmai támogatók közösen segítsék a hazai vezetőket, hozzájárulhassanak idén is a fejlődni vágyó vállalatok sikereihez és a fenntartható jövő kialakításához Magyarországon.
A konferencián mutatják be a JVSZ negyedéves Economy Indexét, a JVSZ most bevezetésre kerülő gazdasági mutatóját is.
A konferencia részletes programja az alábbi linken érhető el, bővebb információ pedig ezen a linken található.

Mi a szövetség feladata?

A Joint Venture Szövetség a hazai és külföldi kis-, közép- és nagyvállalatokat tömöríti, és immár közel 4 évtizede segíti tagvállalatok magyarországi működését. Kiemelt feladata, hogy aktív érdekképviseleti tevékenységet lásson el, szoros együttműködésben a mindenkori kormányzattal. 
Jelenleg több mint 150 tagvállalattal és több mint 80 aktív felsővezető segítségével dolgozik a szövetség, például a tagok és a kormányzat közötti hatékony kommunikáció támogatásáért, a tagvállalatok elismertségének és láthatóságának növeléséért, valamint a versenyképesség javítása érdekében.

A Joint Venture Szövetség a hazai és külföldi kis-, közép- és nagyvállalatokat tömöríti, és immár közel 4 évtizede segíti tagvállalatok magyarországi működését. Kiemelt feladata, hogy aktív érdekképviseleti tevékenységet lásson el, szoros együttműködésben a mindenkori kormányzattal.  Jelenleg több mint 150 tagvállalattal és több mint 80 aktív felsővezető segítségével dolgozik a szövetség, például a tagok és a kormányzat közötti hatékony kommunikáció támogatásáért, a tagvállalatok elismertségének és láthatóságának növeléséért, valamint a versenyképesség javítása érdekében.

Címlapfotó: 123rf.com
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik