Economy Bar: „Ennek a háborúnak nem lesz nyertese”

2022. április 17. 18:11

Megnyílt az Economy Bar! A Joint Venture Szövetség most induló négy részes online interjúsorozatában magyar és nemzetközi, aktuális gazdasági kérdésekről beszélgetünk kötetlenül és közérthetően a piac meghatározó szereplőivel, kétheti rendszerességgel.

2022. április 17. 18:11
null

Hogyan hat az orosz-ukrán háború a magyar gazdaságra és a világpiacra? Mit eredményezhet az energiaválság és a menekültek befogadása? Mivel lehet ellensúlyozni a következményeket?

Az Economy Bar első adásában ezeket a témákat járja körül Holló Márta dr. Tálos Péterrel, a Foxconn Magyarország alelnökével, a JVSZ tiszteletbeli elnökével, a Gazdaságstratégia és Szabályozás Szakmai Fórum elnökével, valamint Sverla Viktorral, a MOL csoport stratégiai igazgatójával, a JVSZ Gazdaságstratégia és Szabályozás Szakmai Fórum alelnökével.

Az online műsor főtámogatója a Schneider Electric Zrt., a felvétel a Hilton Budapest elnöki lakosztályában készült.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ovander
2022. április 20. 00:09
Egyértelműen Kína és India a nyertes.
Mr.Falafel
2022. április 19. 19:10
Pedig megérdemelnéd.
Bell & Sebastian
2022. április 19. 16:44
Ha csupán az agónia meghosszabbítása a foglalkozás célja, kitolni az összeomlást mondjuk Soros mennybevétele utánra, máris nyertek. Ám mindez engem nem érdekel. Az Unió vakrepülése Biden után, ennek az oka érdekelne.
Bell & Sebastian
2022. április 19. 16:43
Óriási tévedés, hogy nem lesz nyertese, én még a nevét is tudom, úgy hívják, hogy USA. Ezzel szemben az Unió egészen biztosan dobogós a vesztesek közt. Ki kutyával hál, bolhásan ébred.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!