Kiderült, mit gondol Szörényi Levente Azahriah-ról

2024. augusztus 22. 07:56

Erős mondatokat fogalmazott meg a zenész Baukó Attila munkásságáról.

2024. augusztus 22. 07:56
null

Nyitókép: saját montázs / Pressman Facebook-oldala, Földházi Árpád

Szörényi Levente tartalmas címlapinterjút adott a Demokratának, amelyben megkérdezték a véleményét a manapság felkapott előadóról, Azahriahról is. Baukó munkásságáról erős mondatokat fogalmazott meg a zenész:

Egyszeri meghallgatásra sem érdekel az olyan zene, ami a rap és a mit tudom én minek az egyvelege”

– közölte.

Ezután Szörényi feltette a kérdést: 

„Mi az, hogy egyveleg? Érthető, hogy a fogyasztói társadalomban minden mindennel összekeveredik, de miért terheljem magamat azzal, hogy ez zeneileg mit jelent?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. augusztus 23. 22:09
Szörényi szar ember!..
bagoly-25
2024. augusztus 22. 14:46
Nem ismerem a felkapott Azahriah zenéjét, éneklését és nem is vagyok kíváncsi rá. Nem tartozom az afroamerikai gyökerekkel rendelkező ütemes sóderolásokat kedvelő rapzene rajongótáborához.
Kisfalusi
2024. augusztus 22. 13:45
Becsületszavamra, meghallgattam ennek az alig serdült ifjúnak három számát (igaz, belepörgettem), mielőtt véleményt mondok. Nem akartam abba a hibába esni, hogy az előadó fiziognómiai sajátosságai alapján ítéljem meg a zenét. Bár ne tettem volna! Szép magyar nyelvünket hibásan képzett hangokkal, hadarva csúfolja meg. Autotune minden mennyiségben, mert intonálni nem tud. A legigénytelenebb cigánypop lett kombinálva a szörnyen modern nyugati mainstream bugyuta repetitivitásával, nyakonöntve egy mesterségesen feldúsított hangzás generálszószával, a meterséges visszhangtól pedig szörnyen teres(esesesess). Instant katarzis - ha 15 másodpercen belül nincs meg a csúcspont, tovalapoz a fogyasztó. Egy ilyen mihez fog kezdeni a Tangerine Dreammel, Vangelissel? Jó hírem van a libsi társadalommérnököknek, és rossz hírem magunknak: az új generáció egy részével könnyű lesz elbánni, ha ezt már képesek befogadni.
johannluipigus
2024. augusztus 22. 11:17
@Rasputin "A lányom kért egy DNS tesztet. 10% norvég 10% dán 70% észak-kelet Európa Tudod mit jelent ez? :-))))))))))))))))))))))" Ez azt jelenti, hogy a pici lányodat vagy lehúztàk, vagy a mintaadás előtt egy norvég halászt kényeztetett orálisan, balfasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!