Befutott az új Hófehérke és a hét törpe film első előzetese (VIDEÓ)

2024. augusztus 11. 12:48

A főbb szerepek egyikében Gal Gadot is feltűnik.

2024. augusztus 11. 12:48

Nyitókép: Képernyőfotó

A Disney az évente megrendezett D23 nevű expó idei rendezvényén végre közzétette a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős remake-jének első kedvcsinálóját, ami bár megidézi a mesék világát, de jócskán ad okot támadásokra is – írta a Player.hu.

A portál szerint azonban nem a látványvilág az, ami miatt az előzetes után ismét háborog majd az internet a Disney 87 éves klasszikus rajzfilmjének újrafeldolgozása körül. A Player szerint ismét olyan hangokra lehet majd számítani, 

akik kifogásolni fogják a címszereplő származását.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy a főszereplő a latin származású Rachel Zegler lesz. A színésznő azonban nem ezzel vonta magára a figyelmet: nyilatkozataiban következetesen ostorozta az eredeti rajzfilmet, mivel úgy gondolja, hogy annak mára már túlhaladott az eszmeisége.

A gonosz mostohának azonban vélhetően örülni fognak a moziba járók, hiszen a boszorkányt Gal Gadot alakítja majd.

Az előzetest alább tekintheti meg:

 

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zvergg
2024. szeptember 01. 16:33
Ez a zeller nevű színésznő teljesen félreértelmezzi Hófehérkét és egy woke borzalom.
LAPOINTE
2024. augusztus 12. 14:20
Két dolog tűnt fel az előzetessel kapcsolatban: túl szép a gonosz mostoha, így a gyerekek azt fogják hinni, a varázstükör hülye. ( vagy ez az új érzékenyítés: a szép nem is szép, az a szép, akinek a filmkészítők szerint megfelelő a bőrszíne, nemi identitása, származa, stb). A másik: helyes lány a főszereplő, de hol van a Hófehérke?
Robi54
2024. augusztus 12. 13:43
Olyat kellene csinálni,hogy a "Szénfekete és a hét törpe".
AnarchyInTheEU
2024. augusztus 12. 02:15
Desertwhite
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!