Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Rohamrendőr, repohár – pillanatképek Azahriah koncertjéről

2024. május 25. 06:39

Egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad Azahriah a Puskás Arénában.

2024. május 25. 06:39
null

Nyitókép: jegy.hu

Közel 50 ezer ember hallgatta Azahriah első koncertjét a Puskás Stadionban 2024. május 24-én. Annak ellenére, hogy a napokban felröppenő hírek szerint tömegével próbáltak megszabadulni a koncertjegyeiktől az emberek, 

az első alkalmon telt ház volt. 

Mint ismert: egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad Azahriah a Puskás Arénában. Az első koncert közel három órán át tartott, de semmiképpen nem mondható, hogy unalmas vagy vontatott lett volna. 

Ezt is ajánljuk a témában

Azahriah előtt DESH lépett színpadra, aki a május elején debütáló Strawberry című dallal nyitotta meg a bulit. A rapper mellé néhány szám erejéig egy másik zenésztársa, Young Fly is csatlakozott. Félórás szünet következett, majd érkezett Azahriah a megszokott fekete szettben, és az Introvertált dallal indította a repertoárt.

A nagyszabású show részeként rohamrendőrök, méhészsapka és egy óriási kézfej is feltűnt, a közönség pedig egyedi Azahriah-s repohárból fogyaszthatott.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:05
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­s­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Uztu
2024. május 26. 11:39
Ha brokkolit akarok látni kimegyek a veteményesbe.
catalina11
2024. május 25. 18:09
egonsamu 2024. május 25. 11:22 Kinek a rokona ez a tehetségtelen villogó hogy így nyomják?" Soros Györgynek...
catalina11
2024. május 25. 18:09
Egyszerre generációs csúcsmodell, és a kor médiumembere.." inkább fordítva...a média próbál belőle generációs csúcsmodellt faragni....és tényleg alkalmas erre a szerepre.. "Azahriah felidézte, miket olvasott a (névadó) Uzziásról... 180 fokos fordulatot vett az élete, minden erkölcsi szabályt megszegett, hogy élvezhesse az életét, és amikor meghalt, semmi megbánás nem volt benne amiatt, hogy vallási szabályokat vagy előírásokat hágott át, és nem tisztességesen élte az életét: Hát ott volt paráználkodás, akár még gyilkosságok is. Ez a kontraszt, hogy az életben a jó és a rossz teljesen relatív fogalom, hogy nem tudjuk megmondani, milyen cselekedet számít jónak (...) engem ez az életfelfogás nagyon megragadott, és úgy tudok vele azonosulni, hogy egy egész karaktert rá tudok építeni, ami a zenéből jön, ami belőlem jön." és az jön belőle amit beletettek a szülei és a libismédia.....nem véletlenül sztárolják a libernyák megmondóemberek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!