A Godzilla-filmek és a Stranger Things sztárja nem néz filmet, mert az unalmas – persze ez is generációs probléma

2024. április 01. 18:47

Bár a sorozatok és mozifilmek világában nőtt fel, valahogy mégsem akar a TV elé ülni, mert egyszerűen nem köti le a filmnézés.

2024. április 01. 18:47
Millie Bobby Brown

Nyitókép: Bryan Bedder/Getty Images 

Millie Bobby Brown, aki a Stranger Things- sorozattal futott be, mára kifejezetten keresett színésznő, kinek mindenről markáns véleménye van, emellett képes volt még a Stranger Things spinoffjait is visszautasítani, miközben az Enola Holmes-ra szívesen szánna még időt.

Nem mellesleg a brit művésznő még csak 20 éves, de már eljegyezték, ám ellentétben vőlegényével, róla nem mondhatni, hogy túl nagy filmrajongó lenne.

Az angol The Sunnak adott interjújában egészen pontosan azt nyilatkozta, hogy „Nem nézek filmeket.”, majd azzal folytatta, hogy „Az emberek odajönnek hozzám, és azt mondják: 'Ezt a filmet mindenképpen meg kellene nézned, megváltoztatná az életedet'”. Azonban a kérdést az alábbi módon zárja le: „Én meg erre: 'Meddig kell még ott ülnöm? Mert még a saját filmjeimre sem szeretek beülni, ahogy az agyam sem bírja”.

Ettől függetlenül azért Millie nagyon szereti Lara Croftot a Tomb Raiderben, valamint imádja a Mad Maxet. Egészen pontosan egy belső indíttatás miatt, amiről azt mondja: 

úgy érzem, hogy ezek a karakterek mindig a bad-ass belső személyiségem idézik meg.” 

Millie Bobby Brown vőlegénye egyébként Jake Bongiovi, Jon Bon Jovi 21 éves fia, aki a lány szerint „a legnagyobb filmrajongó” majd azzal folytatja, hogy „Egész nap csak ül és filmeket néz. Én ezt nem tudom csinálni.” Számára ugyanis a filmnézés nem elég inger, mellette ennie kell, vagy valamivel foglalatoskodni.

Ez persze részben generációs probléma, így nehéz lenne miatta a színésznőt kárhoztatni. A TikTok ellen már számos állam pert vagy valamiféle támadást indított, már csak azért is, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 

sőt a fiatalok között káros kihívások terjednek a platformon. 

De ha a kirívó és szélsőséges haláleseteket és baleseteket nem vesszük, a rövid, harsány videóformátumban készült közösségi alkotások akkor is egészen más ingerekkel bombázzák a fiatalokat.

Ezt is ajánljuk a témában

És persze, legyinthetünk az ilyen esetekre és magára a trendre, egy fecske pedig nem csinál tavaszt, de az is tény, hogy ha régebben is így vélekedtek volna az emberek, és nem lehetett volna lekötni őket a filmekkel, nem tudtak volna végigülni másfél órát, akkor ma az a filmipar sem létezne, mely számos klasszikussal látta el az örökkévalóságot. 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­­ ­­l­á­­­n­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Martell 2
2024. április 01. 23:44
Tipikus figyelemzavaros libsi fiatal, aki folyton csinálni akar valamit, mert unatkozik, nem irigylem a rendezőket akik vele dolgoztak, mert egy filmforgatás általában dögunalmas.
Nuttika
2024. április 01. 21:38
A mostani filmeket és sorozatokat én se nézem, mert az egész villogás meg robaj történet nélkül. A legtöbb mostani színész és színésznő meg tehetségtelen.
Patika
2024. április 01. 20:31
King Kong és Jessyca Lange (a postás mindig kétszer csenget sztárja) taposta ki az utat azzal, hogy a hatalmas párjavesztett gorilla ac szexbombát az egész film alatt a tenyerén hordozta, egészen addig, amíg szerelmüket a hadsereg meg nem hiúsította. (szóval nem csoda, hogy ide kattintottam)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!