A hagyomány a legjobb recept

2023. december 07. 10:11

Elég bátrak, szabadok és műveltek vagyunk ahhoz, hogy akár a modernitást megelőző korokhoz és hagyományokhoz is visszanyúljunk a jövő építésekor? Szilvay Gergelynek még akad hiányérzete, leltárjából pedig csak meríthetünk.

2023. december 07. 10:11
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely

Joseph Tainter amerikai antropológus megfigyelése szerint válságok idején születnek a legnagyobb szellemi teljesítmények. Ami biztos, a magyar jobboldal új nemzedékére jótékony hatást gyakorolnak a világrend változatos természetű megrázkódtatásai, ennek jele, hogy e rovat hasábjain egyre gyakrabban írhatok saját közösségünk alkotásairól. A bizonytalanságban a biztosat, a káoszban a kozmoszt képviselni kedvünkre való kihívás – ahogyan arról a Szilvay Gergely tizenöt éves publicisztikai munkásságát összefoglaló kötet is tanúskodik.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?
Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik