Bodrogi Gyula fogja elvégezni a Fradi BL-meccsének kezdőrúgását

2023. július 06. 11:53

A színészlegenda elárulta: két csapat van, akinek drukkol, az egyik a Fradi, a másik a magyar nemzeti válogatott.

2023. július 06. 11:53
null
Ádám Rebeka Nóra
Ádám Rebeka Nóra

Közös sajtótájékoztató keretein belül tett együttműködési bejelentést Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke és Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója. Az eseményt a Groupama Arénában tartották, a bejelentésen a sajtó képviselőin túl jelen volt még Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész is. Hogy miért? Mutatjuk!

A Nemzeti Színház és a Fradi is hisz abban, 

hogy mind a kultúrának, mind pedig a sportnak nemzetegyesítő ereje van. 

Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a továbbiakban egymás segítése érdekében egy együttműködési megállapodást kötnek, amely számos területre kiterjed a jövőben – jelentették be a résztvevő felek.

A sajtótájékoztatón mindenki legnagyobb meglepetésére azt is elárulták, hogy Bodrogi Gyula fogja elvégezni a Fradi  BL-selejtezőmeccsének kezdőrúgását.

 

 

 

Egyszer Rátóti Zoltán megkérdezte tőlem: Gyula, milyen drukker vagy? – Fradi – válaszoltam. Mire Rátóti megjegyezte: Remek, mert a Fradi vezetői azt szeretnék, ha te végeznéd el a kezdőrúgást a BL-meccsen” – mesélte a színész. Elárulta: nem hitt a fülének. 

Nagyon régi emlékek kötnek a Fradihoz! Én még fociztam együtt a Teleki téren Kocsis Zolival” – jegyezte meg. Hozzátette:

Két csapat van, akinek drukkolok: az egyik a Fradi, a másik a magyar nemzeti válogatott. 

„Teljesen mindegy, hogyan játszanak. Akkor is. Még ha adott esetben az ellenfélnek is van igaza: akkor is gyilkos elszántsággal mondom, hogy a Fradinak vagy a magyar válogatottnak van igaza” – mondta nevetve.


 

Most pedig szerzek egy labdát, és elkezdek dekázni otthon

 – tette hozzá a színész.

 

Nyitókép és kép: Ádám Rebeka Nóra / Mandiner

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik