Átadták a Golden Globe-díjakat

2019. január 07. 07:25

Tarolt a Bohém rapszódia.

2019. január 07. 07:25

Glenn Close a The Wife című filmben mutatott alakításért a legjobb drámai színésznő díját, míg Rami Malek a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) című alkotásban nyújtott teljesítményéért a legjobb drámai színésznek járó Golden-Globe díjat nyerte el vasárnap a Los Angelesben megrendezett díjátadó ceremónián.

A dráma kategóriában a legjobb film díját a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) kapta. 

A brit-amerikai koprodukcióban készült alkotás a Queen együttes és szólistája, Freddie Mercury felemelkedését mutatja be, rendezője Bryan Singer. A film főszereplője Rami Malek.

Mint az AP amerikai hírügynökség megírta, a kritika nem fogadta túlzott lelkesedéssel a filmet, ugyanakkor méltatta Malek kiváló előadását a filmben.

(MTI)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
viewty
2019. január 07. 17:31
Szerintem én vagyok a kakkuktojás, mert azután kezdtem szeretni a Queen-t, mikor már nem volt Freddie. Szerintem Brian May hangján szebben szól a Too much love will kill you, és Roger Taylor hangja is finom bársony, van szólóalbuma mindkettőnek, szeretem. A pingponglabdaszemű, csupafogsor főszereplőt jól eltalálták, külsőleg hajaz az eredetire de ezt a filmet kihagyom inkább.
Rugo
2019. január 07. 17:27
erősen pedofil kinézetűek
Senki Alfonz
2019. január 07. 13:36
A sok hozzáértő kedvéért biszexuális volt, azaz nőkkel is farkalt. A zenéje már akkor is tökéletes volt, a hangja szintén. A többi nem érdekes.
Marula
2019. január 07. 12:12
Ugyan csak a Bohém Rapszódiát láttam, de a film szerintem megérdemelte a díjat. Malek játékáról már nem tudnám ilyen határozottan mondani, hogy díjat ért. Nem tudom, találhattak volna-e jobb színészt is, de az eltúlzott műfogsor, és a nulla mosoly számomra nem volt megnyerő, a többi dolog az tűrhető. Megjegyzem, lehet hogy tévedek Malek játékával kapcsolatban, mert ahogy pl. Jim Caviezel is kevéssé ismert színész volt (számomra) a Mel Gibson-féle Jézus filmben addig, Malek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!