Tematikus sci-fi számmal jelentkezik a Helikon

2016. november 26. 06:00

Tematikus sci-fi számmal jelentkezik a kolozsvári Helikon folyóirat: a témához passzoló lírai és prózai művek mellett helyet kapott a lapban egy interjú az erdélyi SF-íróval, Mandics Györggyel, de van tanulmány a dualizmus kori SF-ről, illetve kritika egy Asimov-könyvről és a Hurok című magyar filmről is.

2016. november 26. 06:00

Megjelent a Helikon 16/22 sci-fi tematikus lapszáma, benne Papp Attila Zsolt, Karácsonyi Zsolt, Király Zoltán, Horváth Benji és André Ferenc versei, interjú Mandics György íróval, Veres Miklós tanulmánya a dualizmus kori magyar tudományos-fantasztikus irodalomról, Antal Balázs, Borcsa Imola, André Krisztina prózái, Lakatos Artur kritikája Isaac Asimov Azazel című könyvéről, illetve egyéb érdekességek” – adta hírül a lap Facebook-oldala.

A teljes tartalom itt olvasható:

Ez pedig a címlap:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!