Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
A Dívány fröccsöt, boroskólát, unikumot, kevertet és barackpálinkát itatott Szigeten bulizó külföldiekkel. Vajon mi tetszett nekik legjobban?
A fröccsöt a Starbucks frappuccinójához és egy könnyed proseccóhoz hasonlították, lazán lehúzta mindenki. Az Unicumot sokan felismerték elsőre, sőt volt egy olyan megszólaló is, akinek élete első alkoholos élménye fűződik a Zwack-család italához.
A barackpálinkát valaki magyar vodkaként aposztrofálta, volt, aki a sambucához vagy a tequilához hasonlította, a profik persze rögtön felismerték, mi az. A franciás hangzású kevert még nagyobb sikert aratott, szuper koktél-alapanyagnak titulálták.
A Szigeten fesztiválozók kedvence meglepő módon a boroskóla volt. Annak is ízlett, aki nem szereti a vörösbort, hovatovább akadt olyan is, aki pezsgőhöz hasonlította. És volt, akinek annyira tetszett, hogy közölte, fog ilyet csinálni otthon is.