Szuperhős-képregénnyel jelentkezik Hosszú Katinka

2016. június 13. 15:28

Havonta megjelenő szuperhősképregénnyel kopogtat a sokszoros bajnok úszó, Hosszú Katinka.

2016. június 13. 15:28

Iron Lady – Arcanum címmel havonta megjelenő képregényt ad ki a sokszoros világ- és Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka. A képregényt bejelentő Facebook-posztban nem sokat árult el a sportoló, az előzetes alapján azonban izgalmasnak tűnik a projekt.

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2020. február 28. 21:19
Kedves Katinka! A bejelentésed cikkére nem nyomtam se hideget, se meleget. A szívem szakadt meg az ominózus "látványos szerződés-tépés" -el. Ezt a döbbenetemet egy fekete dobozba zárom, mintha meg sem történt volna. Ez az ember nem az én Katinkám volt, akiért rajongásig szurkoltam minden egyes millió megúszásáért! Mert nagyon megérdemled, ezért a kemény, kegyetlen munkáért. Azt is nagyon helyesnek ítélem, hogy most kell a jövőre gondolni, (megalapozni a kitartó, kíméletlen munka hozadékát). Volt benne részem, mint szülő, aki a fiát 10 éven át a vizes-sportban támogatta (póló).Kegyetlen lemondás a szabadidő minden percéről, a hétvége minden szabadságáról, pihenéséről. Ez egy mókuskerék. De! csak az ilyen nagyságok, tehetségek tudják hozni a lehetetlent, mint amilyen Te is vagy a többi sporttársaiddal együtt. A magyar szív értetek szurkol! De! Érdemes embernek maradni, nem mások általi érdekeknek "bábfigurájává" belógni a politikába, jó "business" érdekében. Ez nem Te vagy. Ne csodálkozz, ha Tusupné-nak aposztrofálnak. Te Hosszú Katinka vagy, számomra az is maradsz, de sajnos szomorú (fekete dobozba zárt rossz emlékekkel) szívvel felvértezve várom az újabb győzelmeidet!
tango47
2017. február 05. 22:10
Én már nem tudom ilyen intellektuális magasságokba követni, ezért nem is próbálkozom.
Morgen
2017. január 17. 10:52
Van itt elég bolond, Katinka, nem kell egy újabb "ötlet".
Morgen
2017. január 17. 10:52
Remélem, te veszel belőle helyettünk is! A magam részéről nem irigylem tőled a magas kultúrát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!