Minden jegy elfogyott – duplázik a Red Hot Chili Peppers

2016. május 13. 14:25

A Red Hot Chili Peppers rockzenekar szeptember 1-i koncertjére minden jegy elfogyott, ezért úgy döntött az együttes, hogy szeptember 2-án még egy koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában. Az óriási érdeklődéshez hozzájárulhat, hogy öt év után adott ki a zenekar újabb albumot, amely CD formátumban jár a jegyhez.

2016. május 13. 14:25

Dupla koncertet ad a Red Hot Chili Peppers Budapesten, tekintettel az óriási érdeklődésre. Miután a múlt héten bejelentett szeptember 1-jei estre egy hét alatt minden jegy elfogyott, a csapat másnap, szeptember 2-án egy második koncertet is ad a Papp László Budapest Sportarénában – közölte a szervező Live Nation pénteken.

Az elmúlt negyedszázad egyik legjelentősebb rockzenekara, az amerikai Red Hot Chili Peppers új, sorrendben tizenegyedik stúdiólemeze, az öt év szünet után piacra kerülő The Getaway június 17-én jelenik meg a Warner Bros kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, a producer Danger Mouse volt. A budapesti koncertre szóló jegyek ára tartalmazza a The Getaway egy példányát: a vásárlók választhatnak a digitális album és a cd között.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2016. május 25. 22:53
ez mi?? a ákos a igazi magyar zene! magyar ember olyat hallgat!!!!!!!
yanoo
2016. május 25. 22:52
A Slayer jobb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!