Trudeau elmagyarázza a kvantumszámítógépet

2016. április 18. 11:24

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök egy gúnyolódó újságírónak magyarázta el, mi is az a kvantumszámítógép.

2016. április 18. 11:24

Újságírók kérdezték Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt egy fizikai intézetben. Az egyik újságíró kérdése elején viccesen megjegyezte, hogy nyilván nem a kvantumszámítógépekről fogja kérdezni a miniszterelnököt, majd rátért a lényegre és a terrorizmussal kapcsolatban tett fel kérdést. Trudeau azonban felvette a kesztyűt, és pár mondatban összefoglalta, miben különbözik alapvetően egy kvantumszámítógép egy sima számítógéptől.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. április 27. 00:46
Csak mert valaki politikus még nem feltétlenül teljesen hülye, bár azért nem csoda és érthető, hogy az újságíróban ez a sztereotípia keletkezett.
frici8
2016. április 27. 00:46
Ennyit egyébként illene tudnia minden magát értelmiséginek nevező embernek. Szegénységi bizonyítvány, amikor valaki még büszke is rá, hogy fogalma sincs a természettudományról/matematikáról.
Rideg Planeta
2016. április 27. 00:46
De a vicc , hogy semmit nem mondott. Csak annyit mondott, hogy mi nem a kvantumszámitógép. De ennyi a többi csak politikusi bla-bla.
pollip
2016. április 27. 00:46
Én várom magyarázatát az indiánok tömeges öngyilkossági kísérletével kapcsolatban. Várom, milyen intézkedéseket tervez a gazdag Kanada a nyomorgó őslakosok megsegítésére. nemrégen látványosan befogadtak szíreket, ők milyen körülmények közé kerültek az őslakosokhoz képest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!