Hipszterbajuszt kap a Scooby Doo Bozontja

2016. január 29. 08:41

A DC átgondolt pár klasszikus Hanna-Barbera mesét: új Scooby Doo, Flintstones és Flúgos futam-sorozatok érkeznek képregényformában, átgondolt designnal. Bozontból hipszter lett, Vilma ufószemüvegben nyomul egy drónnal; a két kőkorszaki szaki pedig realisztikusabb fizimiskát kapott.

2016. január 29. 08:41

Újragondolták a Scooby Doot: a Warner Bros. tulajdonában van a DC és a kalsszikus rajzfilmek jogaival rendelkező Hanna-Barbera, így a képregénykiadónál érkezik egy sor ezeken alapuló képregény – írja az Entertainment Weekly alapján a Kotaku. Lesz új Scooby Doo, Flintstones és Flúgos futam is – az új sorozatokkal együtt pedig az ismert, klasszikus megjelenítéseket is átgondolták.. A Scooby Gang például kapott pár nagyon modernnek látszó fegyvert, Bozont pedig hipszterbajuszt. Mutatjuk a terveket:

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2016. január 29. 12:38
Persze, hogy mind valami tetovált függönykarikát fülbevalóval összekeverő vadbarom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!