Orosz Superman: halálra itta magát, újjáéledt, tovább vodkázott

2015. december 31. 16:37

Oroszos csattanóval záruló csoda történt Oroszország távol-keleti régiójában: egy férfi teljesen kiütötte magát egy vodkázós partiban, a mentősök szerint meghalt, ezért bevitték a hullaházba. Ott azonban magához tért, majd miután kiszabadult, visszatért társaihoz, akik továbbra is vodkáztak, de már épp őt siratva.

2015. december 31. 16:37

A Russia Today beszámol arról, keményen sikerült egy Oroszország távol-keleti régiójában élő férfi előszilvesztere: a férfi addig vodkázott barátaival, amíg teljesen kiütötte magát. A kiérkező mentősök halottnak nyilvánították őt, majd beszállították a hullaházba. Ott azonban magához tért, és zavaros állapotban dörömbölt a fagyasztó terem bezárt ajtaján. Végül kiengedték, kihallgatták, majd szabadon engedték őt.

Az orosz férfi életét és szabadságát visszanyerve újra felkereste a piás parti helyszínét, ahol a barátai továbbra is italoztak, akkor épp azért, hogy őt gyászolják. Döbbenten fogadták a halottnak hitt, de élve visszatérő barátjukat, de a gyászolás hamarosan vidám ünnepséggé alakult.

Képünk illusztráció.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2016. január 26. 15:44
hihi,boldog új esztendőt
Csomorkany
2016. január 06. 13:25
Azért bennem föltámadt a kételkedés kisördöge, mint olyan. Nem lehet, hogy ez afféle urban legend?
berzsian56
2016. január 06. 13:24
Néhány éve Ukrajnában két ember halt meg a metiles pancsolt szeszektől. Ebben még nem lenne semmi, de az elhunytak temetésén is fogyasztottak a maradékból,így egy hét múlva megismételték a temetést, ahol ugyancsak két halottat temettek.
Harangláb
2016. január 06. 13:23
A keménykedő törökök vallása meg tiltja a piát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!