A Saul fia operatőrével forgatott a Zagar

2015. június 17. 12:45

Elkészült a Zagar új videoklipje, a Sleepwalking című számra forgatott kisfilm operatőre pedig nem más volt, mint Erdély Mátyás, aki az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíjával jutalmazott Saul fiát fényképezte.

2015. június 17. 12:45

A Sleepwalking Az éjszakám a nappalod című, hamarosan a mozikba kerülő film betétdala lesz. A Kama (Mary PopKids) közreműködésével rögzített számot tavasszal tette közzé a Zagar, a klipet Miki357 rendezte. Az együttes nyári fesztiválturnéjának több állomásán is vendégszerepel majdKama, többek között a VOLT-on és a Balaton Soundon.

A Zagar videójának szomorú aktualitása, hogy szerepel benne Kovácsy Tibor, a Magyar Narancs néhány nappal ezelőtt elhunyt újságírója, olvasószerkesztője, a Tilos Rádió műsorvezetője.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!