Jó ez a sör. A mindennapok söre. A nyári mindennapok söre. Az erdélyi nyáré. Egész pontosan az első korty hatására a szikkadt Budapestről rögtön a székely hegyekbe, valami kies tisztásra képzeljük magunkat, ahogy sört iszogatva bámuljuk az átsuhanó nyári felhőket. Ez a sör nem akar több lenni annál, ami. Nem akar minket egészében lekötni. Kísérni akar minket, miközben azt csináljuk, amit igazán szeretünk. Mondjuk a nyári Erdélyben felhőket nézni, egy jó sörrel a kezünkben. Kell ennél több?
A mindennapok söre vonalat viszi tovább egy másik kolléga:
Jó ez a csíki sör, pont attól jó, hogy nem érzek vele kapcsolatban semmi különlegeset. Nem érzem a tündérország kvintesszenciáját, vagy ilyen hülyeségeket, de pont olyan, amit így előkapnék délutánonként.
A borrovat egyik szerzője is elégedett:
Pohárba öntve a sör erősen felhabzik, de a hab gyorsan elillan. Az illata tiszta, kellemes, szívesen kortyol bele az ember. A sör az ízében is tiszta, van eleje, közepe, vége, elég testes is. Kis édeskésség van benne, a vége kellemesen kesernyés, pont annyira, hogy minden sörfogyasztó elfogadja. Buborékból nincs sok, az hamar elillan, talán az lehetne tartósabb, de összességében ez az a sör, ami pontosan azt mutatja meg, hogy ha valaki rendes alapanyagot használ egy tömeggyártású sörhöz, akkor abból mit lehet kihozni. Ez az a sör, ami jó eséllyel bármilyen helyzetben jól tud esni. Korrekt történet.