Mint két tojás: így vont párhuzamot a Barca-edzővel Pintér Attila
Őszinte válaszok az egykori szövetségi kapitánytól.
A soproni borvidéken készült Magyarország idei első újbora. A Taschner Borház 2014-es irsai olivérjét két hete szüretelték, hétfőn jött meg a Nébihtől a forgalombahozatali engedélye, napokon belül pedig már kapható is lesz.
A soproni Taschner Bor- és Pezsgőház 2014-es irsai olivére a nap folyamán kapta meg a forgalomba hozatali engedélyt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivataltól. A napokon belül megvásárolható bort a Fertő-parti Ranisch-dűlőből származó szőlőből készítették; mint írják, ebben az évben a korai fajtákat a legmelegebb dűlőkben egy héttel korábban lehetett szüretelni a kedvező tavaszi-kora nyári időjárásnak köszönhetően.
Mostanra azonban a szélsőséges nyári időjárás miatt a többi fajta esetében nem számíthatunk korábbi szüretre. A szőlőket sikerült megóvni a sok borvidéken pusztító betegségektől, bár a mennyisége az átlaghoz képest 30 százalékkal kevesebb lehet.