Így dobálják a szőlőfürtöket Tokaj szlovák részén

2013. augusztus 10. 18:52

Kétperces bemutatófilmet készített Tokaj-Hegyalja szlovák részéről a magyarul az egyik legaranyosabb nevű szlovákiai pincészet, a Tokaj Macik. A videóban a szüret mozzanatain túl a gondos pincebeli kóstolások is nagy szerepet kapnak. Tokaj-Hegyalja szlovákiai része 900 hektár területet foglal magába, a borvidék magyarországi területe 6000 hektár körül van.

2013. augusztus 10. 18:52

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moses Hess
2013. augusztus 11. 23:55
A tótoknak a kecskén és a juhokon kívűl azóta van boruk miután elszaporodtak Felső-Magyarországon és raboltak maguknak egy államot a történeti Magyarország területéből.
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 11. 23:55
Az a 900 hektár terület éppen elég ahhoz, hogy lejárassák vele a Tokaji márkanevet. Meg is teszik, ami tőlük telik.
pokerfacer
2013. augusztus 11. 23:55
Ja.... Szlovák nép nem létezik. Genetikailag szinte magyarok, csak szlovákul beszélnek. Államuk sosem volt.
Akitlosz
2013. augusztus 11. 23:55
Talán egyesíteni kellene a borvidéket. S Komáromot. S az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!