Szezonzárás és díjátadás: az idei nyár legjobb fesztiválja

2012. szeptember 04. 11:19

És hogy mi volt a legjobb? Nos, nyilván nem lehet abszolút nyertest hirdetni, minden fesztivál más, máshogy éljük meg.

2012. szeptember 04. 11:19
Csingasz

„És hogy mi volt a legjobb? Nos, nyilván nem lehet abszolút nyertest hirdetni, minden fesztivál más, máshogy éljük meg (engem például négy nap Balaton Sound biztos kiborítana, míg mások hátán a Hegyalja metálhörgésétől futkos a hideg). Azonban ha szigorú szempontrendszerünk segítségét kérjük, csak megkapjuk, hogy a győztes a …

Szegedi Ifjúsági Napok és a Hegyalja Fesztivál!

Bizony, meg kellett osztanunk, ugyanis e két »versenyző« csutkára ugyanazt a pontszámot produkálta. Van több közös is e két buliban: gyönyörű helyen rendezik őket, a magyar élvonal mellett minden évben elhoznak pár nevesebb külföldi fellépőt, így abszolút változatosnak nevezhető zenei kínálatuk. Míg egyik helyen a bort vétek kihagyni, addig a másik helyen a halászlevet (meg azt a fasza pizzériát, ahova idén beestünk Szegeden). Szerencsére egyik fesztivál alatt sem volt rossz idő (idén az EFOTT és a Sound került szopóágra ebből a szempontból). Vajon mi lehet az a titkos összetevő, amely a többi fölé emelte ezt a kétszer 4 napot? Nos, a választ magam sem tudom, de a Parov Stelar Band tudhat valamit, ugyanis ők felléptek mindkét helyen…”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. szeptember 04. 13:33
És a Fezen ????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!