Aniston a legszemetebb, az Alkonyat verhetetlen

2012. június 05. 09:29

Az éhezők viadala összesen négy trófeát zsebelt be meg az MTV Movie Awards vasárnapi díjátadó gáláján, az év filmje az Alkonyat negyedik felvonása lett. Jennifer Lawrence a legjobb női alakítás arany pattogatott kukoricájával távozhatott, Jennifer Aniston lett a „legjobb szemétláda”, de Johnny Depp is kapott díjat.

2012. június 05. 09:29

Az éhezők viadala című kasszasiker és sztárjai összesen négy trófeát szereztek meg az MTV Movie Awards vasárnapi díjátadó gáláján. Az online szavazáson a nézők az Alkonyat – Hajnalhasadás (1. rész) című vámpírrománcnak ítélték oda az év filmje díjat. Az éhezők viadala a legjobb férfi és női főszereplő kategóriában győzött Josh Hutcherson és Jennifer Lawrence alakítása révén, emellett a legjobb filmes átalakulás és a legjobb filmes küzdelem díja is a produkciónak jutott.
  
Az est folyamán Jennifer Aniston lett a legjobb gonosz, és további olyan kategóriákban osztottak díjat, mint a legjobb filmes csók, amelyben Kristen Stewart és Robert Pattinson immár negyedik éve bizonyul verhetetlennek. Shailene Woodley az Utódok című filmben nyújtott átütő játékával érdemelte ki a zenetévé díját. Emma Stone, A segítség és A csodálatos Pókember sztárja pedig a filmes „úttörőknek” szánt, idén először kiosztott elismerést vehette át. Az év generációs díját a legutóbb az Éjsötét árnyékban szereplő Johnny Depp kapta három évtizedes filmszínészi munkájáért.

A díjazottak teljes listája:

Legjobb film: Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész
Legjobb színésznő: Jennifer Lawrence (Az éhezők viadala)
Legjobb színész: Josh Hutcherson (Az éhezők viadala)
Legjobb vígjátéki alakítás: Melissa McCarthy (Koszorúslányok)
Legígéretesebb tehetség: Shailene Woodley (Utódok)
Legjobb szereplőgárda: a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. részének szereplői
Legjobb harc: Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence és Alexander Ludwig (Az éhezők viadala)
Legjobb szemétláda: Jennifer Aniston (Förtelmes főnökök)
Legjobb átváltozás: Elizabeth Banks (Az éhezők viadala)
Legjobb gyomorforgató alakítás: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McClendon-Covey és Ellie Kemper (Koszorúslányok)
Legjobb zene: Party Rock Anthem (LMFAO, 21 Jump Street)
Legjobb csók: Kristen Stewart és Robert Pattinson (Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész)

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik