Mickey Rourke a Sin City 2-ben

2012. április 23. 11:02

Michael Madsen mellett Mickey Rourke és Rosario Dawson is visszatér a képregényfilm második részében. A Dame to Kill for címében szereplő dáma szerepét Angelina Jolie-nak szánta Robert Rodriguez rendező, de majd csak a jövő hónapban tárgyal a színésznővel.

2012. április 23. 11:02

Robert Rodriguez rendező az MTV-nek adott interjújában megerősítette: Michael Madsen mellett Mickey Rourke-ra és Rosario Dawsonra is számít a Sin City 2-ben. Az első film eseményei előtt játszódó A Dame to Kill for sztorijában a szemüveges, korrupt zsaru, illetve Marv és a kurvakirálynő is szerepelnek. A címbéli dáma szerepét korábban Angelina Jolie-nak szánta Rodriguez, de majd csak a jövő hónapban tárgyal a színésznővel.

A Sin City 2 három újabb minitörténetet mesél majd el. Az Index a Den of Geek információi alapján az egyik ilyen történetről azt írja: az első filmben látott Nehéz búcsú (A Hard Goodbye) és A nagy mészárlás (Big Fat Kill) előtt játszódó Ölni tudnál érte című bosszútörténetben a kopasz, és még nem Clive Owen-arcú Dwight Marvval karöltve tör be gyűlölve szeretett exbarátnőjéhez, miközben felkoncolnak egy fél magánhadsereget.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!