A Magyar Érdemrenddel ismerték el Szepsy Istvánt

2012. március 15. 08:18

A minőségi bortermelés fejlesztéséért, a méltán világhírű tokaji borágazat érdekében végzett több évtizedes, határainkon túl is nagyra becsült munkássága elismeréseként a Magyar Érdemrend középkereszt polgári tagozata kitüntetést kapta Szepsy István mádi borász.

2012. március 15. 08:18

Magyarország köztársasági elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, március 15., az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja alkalmából a Magyar Érdemrend középkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta Szepsy István borász, a Szepsy Kft. ügyvezető igazgatója részére a minőségi bortermelés fejlesztéséért, a méltán világhírű tokaji borágazat érdekében végzett több évtizedes, határainkon túl is nagyra becsült munkássága elismeréseként, áll a hivatalos közleményben.


A képet a Szepsy-pincészet Facebook-oldaláról vettük. Alább pedig betettünk pár tanulságos olvasmányt, melyben vagy Szepsy István nyilatkozik, vagy róla nyilatkoznak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2012. március 16. 08:05
Gratulálok! Egy igazi Istenes ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!