Budapest Fridge

2011. november 07. 10:44

November 10-13. között ismét Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál. A négy napon át tartó télnyitó bulin a neves külföldi és magyar fellépők, valamint a világhírű riderek mellett Szlovákia és Ausztria is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára, ahol idén is felépül a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

2011. november 07. 10:44

Idén a Városligeti Műjégpályán várják a téli sportokat kedvelőket a Fridge Fesztivál szervezői. A rendezvényen idén is felépül Budapest legmagasabb pontja, a tízemeletnyi magas rámpa, ahol a legjobb riderek trükköznek és versengenek a világkupa-pontokért. Fellép az InfectedMushroom, SteveAoki, ParovStelar, Pendulum DJSetand MC Verse, Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers. A magyarokat Fluor, a Hősök, az Irie Maffia, illetve GanxstaZolee és a Kartel, de zenél Palotai és Ludmilla is erősíti, a nyitónapot pedig Dévényi Tibi bácsi vezeti.

A verseny mellett számtalan program várja az érdeklődőket: lesz curling, pálinka- és forralt bor utca, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, illetve jégkorong meccs is. Mindezek mellett ráadásként a téli szezon megnyitójára Ausztria és Szlovákia is a Műjégpályára költözik. A kedvelt sírégiók a hütték hamisítatlan hangulatát hozzák a Fridge fesztiválra, így császármorzsából, gőzgombócból és lélekmelegítő forralt borból sem lesz hiány.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!