Feloszlott az R.E.M.

2011. szeptember 22. 10:22

Az amerikai rockbanda 31 év zenélés után jelentette be, hogy abbahagyják. Honlapjukon szűkszavú közleményben köszönték meg a rajongóiknak, hogy hallgatták őket.

2011. szeptember 22. 10:22

Az R.E.M. szerdán szűkszavú közleményben jelentette be weboldalán, hogy az együttes feloszlik. A tagok elmondták, hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Közölték, tulajdonképpen mindent elértek, amit akartak, és hogy nem volt könnyű döntés 31 év után befejezni az R.E.M.-et. Egyszer viszont mindennek vége lesz, és inkább most hagyják abba, mint később, belefásulva.

A banda reméli, hogy a rajongók is megértik ezt, de most jött el az idő, hogy ebből jó érzéssel kiszálljanak. A Michael Stipe vezette R.E.M. 15 albumot adott ki, köztük az Out of Time, a Green és az Automatic for the People címűeket. Az együttes utolsó albumát márciusban adta ki Collapse Into Now címmel. Egyes hírek szerint a zenekar a nyári hónapokat stúdióban töltötte, ám arról nem lehetett tudni, hogy a közös zenélés eredménye mi lett.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barom segédmunkás
2011. szeptember 22. 15:56
Jó banda volt a legnagyobbak között!
P.A.
2011. szeptember 22. 13:15
De azért lesz még új album, ugye? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!