Euróvíziós Dalfesztivál: Wolf Kati bejutott a döntőbe!

2011. május 11. 14:07

Továbbjutott a Düsseldorfban zajló Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjéből Wolf Kati. A magyar színeket képviselő énekesnő így bekerült a szombati döntőbe, ahol ötödikként lép majd színpadra.

2011. május 11. 14:07

A kedd esti elődöntő során tizenkilenc versenyző pályázott a tíz továbbjutó helyre. Wolf Kati tizenötödikként adta elő What about my dreams? - Szerelem miért múlsz? című kétnyelvű dalát, mely kirobbanó sikert ért el a közönség körében, akik tovább is juttatták a magyar énekesnőt. Wolf Kati így a május 14-i szombati döntőn bizonyíthat újra, ahol - sorsolás alapján - ötödikként lép majd fel.

Szombaton a legjobb 25 produkció lép ismét színpadra. Wolf Kati mellett a keddi eldöntőből a szerbek, a litvánok, a görögök, az azeriek, a grúzok, és a svájciak jutottak tovább. Szintén 10 versenyző jut a döntőbe a csütörtöki másik elődöntőből, míg a rendező németek, a franciák, az olaszok, a spanyolok és a britek automatikusan a finálé résztvevői.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. május 13. 10:00
Az Abbán kivül még senki nem futott be ezen a magyar ker.tévék hasonló műsorait is alulmúló izén... oda való!
El Topo
2011. május 12. 14:50
Fischer Iván meg a Royal Philharmonic Society díját.
soelmo
2011. május 12. 10:56
Szerencsére minden előítélet nélkül tetszett. Az X-faktorban eszembe se jutott semmi, hogy zsidó, germán, vagy kelta. Én leginkább keltának érzem. Minden énekesi tudása, képessége mellett rendkívül dekoratív, szimpatikus ember....ennyi az ideológia, de a lényeg az, hogy jó nézni, hallgatni. Gondolom a március 15-i szereplése és Orbán szimpátiája eleve kizárja a ballib elismerést.
Mitya Ivanov
2011. május 12. 09:02
videoklipes változata a dalnak egész jó. végignéztem az Xfaktoros szereplését, és ott is hamis rendszeresen. Ja és ő énekli kislányként a fürgerókalábak surranókisárnyak hipphoppjönvuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!