Kilenc év után áll össze a Boom Boom

2011. február 10. 11:21

Május 13-án újra koncertezik a Tátrai Tibor, Jamie Winchester, Mohai Tamás, Szappanos György és Borlai Gergő alkotta szupergrup.

2011. február 10. 11:21

Jamie Winchester énekes-gitáros Facebook-lapján jelentette be, hogy majd' 10 éves szünet után színpadra állnak a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szupergrupjával: „Tegnap egy szórakozóhely családias környezetében megalakult egy zenekar. Tagjai: Tátrai, Mohai, Borlai, Jamie, Szappanos... A tagok úgy döntöttek, hogy a legjobb név talán a BOOMBOOM lesz az új formációnak. Májustól koncertezik” - írja.

A Boom Boom 1998 végén szerelemzenekarnak indult, majd egy többek közt Hendrix- Lennon–McCartney- és Robben Ford-feldolgozásokat hozó koncertfelvétel és egy önálló stúdióalbum után 2002-ben fel is oszló banda az Old Man's Pubban adott rendszeres estjei után vált kultikussá. A mostani bejelentés után egyelőre egy koncertről tudni, mely május 13-án lesz a Gödör klubban. A Boom Boom mindkét lemeze letölthet Tátrai Tibor honlapjáról.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!