Zenélj együtt Both Miklóssal!

2010. október 07. 15:02

A Mediawave idén is megrendezi a Passport Control táborát, mely olyan 16 éven felüli személyeknek szól, akik filmes, fotós és zenei területen szeretnék kipróbálni magukat.

2010. október 07. 15:02

Akit a filmkészítés folyamata érdekel, betekintést nyerhet és tudásanyagot szerezhet a rendező, a forgatókönyvíró, az animátor, az operatőr, a vágó, a hangosító vagy a világosító szakterületekről. A filmes területen Vizi Mária a Duna Televízió munkatársa, Joka Daróczi János a Magyar Televíziótól és Hargittai László segíti a résztvevőket. A fotós workshop azoknak szól, akik szeretnék megismerni a fényképezés elméleti és gyakorlati alapjait vagy kiegészíteni kívánják tudásukat, a téma a koprodukció, szociofotó, életképek a jó és a rossz együttélés példáiról. A műhely vezetői Horváth M. Judit és Pettendi Szabó Péter neves fotográfusok.

A zenei területen mozgóknak is sok lehetőséget kínál a tábor, ahol a műhely vezetője a Napra zenekarból ismert Both Miklós és Tintér Gabriella lesz. Az Együtt Feketén-Fehérenműhelysorozat zárásaként az autentikus és ethno zenét kívánják ötvözni az elektronikus zenével. A program egyik hogy a roma és nem roma fiataloknak esélyt adjon egymás alaposabb megismerésére, a közös alkotómunka, kooperáció kipróbálásra, elősegítésére. Lényeges eleme tehát, hogy a roma és nem roma résztvevők közös stábokban dolgozzanak. 

A huszadik Passport Controlt 2010. október 29-31-én tartják Győrben, a Rómer Házban. A roma hallgatók részvétele a Norvég Alap támogatásával ingyenes.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!