Nicholson saját családi drámájáról forgat

2010. szeptember 27. 10:30

A gyilkos vigyorú színészóriás egy oknyomozó riportertől tudta meg; édesanyja tulajdonképpen az, akit a testvérének hitt. Nicholson most valódi édesanyjához fűződő kapcsolatát és szövevényes családi ügyeit akarja filmre vinni.

2010. szeptember 27. 10:30

Jack Nicholson sohasem volt egyszerű. Az örök nőfaló zseniális színész édesanyjaként szerette a nagyanyját, míg akit lánytestvérének tartott, valójában az édesanyja volt. A két nő sírba vitte magával a titkot, ám egy oknyomozó riporter nyilvánosságra hozta a családi drámát. Jack valódi anyja 17 évesen szülte meg fiát és végül a nagymama nevelte fel a kisfiút. Nicholson most valódi édesanyjához fűződő kapcsolatát és szövevényes családi ügyeit akarja filmre vinni. Jack édesapjának kilétét egyelőre nem tudni.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arma Gedeon
2010. szeptember 27. 22:43
Nem azért, de Polanski, aki Nicholson villájában erőszakolta meg az elkábított kislányt, Nicholson szereplésével forgatta Kínai negyed c. filmjét, amiben egy fickó felcsinálja saját lányát, így a születő gyermeknek apja és nagyapja is egyben. Ennek alapján felmerül a vad asszociáció, hogy Nicholson egyelőre hiányzó apja talán a nagyapja, az őt felnevelő nagymama férje volt??? Polanski csupa ilyen perverz filmet forgatott, valakinek rég feltűnhetett volna és rég rács mögött kellene lennie, de ő világhjrű rendező lett attól, amiért másokat örökre bezárnak valahová. És most derül ki, hogy nem is csak mocskos fantáziájában termettek ezek a zaftos filmforgatókönyvek...
Ultima Ratio
2010. szeptember 27. 16:03
Hollywoodi színész. Pénze már van, nyugta sosem volt.
morfondír
2010. szeptember 27. 13:27
extroverziója
morfondír
2010. szeptember 27. 13:27
Nem lehet(ett) neki egyszerű. Extroverzója meg világgá kürtölteti vele. Pénze lesz. Nyugta nem biztos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!