Gaga tarolt az MTV-gálán

2010. szeptember 13. 10:16

Az MTV Video Music Awards-on nyolc díjat zsebelt be Lady Gaga. Az énekesnő mellett nem nagyon lehetett labdába rúgni; az övé lett az év videója, de elvitte az év pop és dance, az év női videójáért, a legjobb duettért, a legjobb koreográfiáért, a legjobb vágásért és a legjobb rendezésért járó díjat is.

2010. szeptember 13. 10:16

Lady Gaga Bad Romance című dalához készült klip lett az év videója, de megkapta az év popvideójáért, az év dance videójáért, az év női videójáért, a legjobb duettért, a legjobb koreográfiáért, a legjobb vágásért és a legjobb rendezésért járó díjat is. A harmadik díj átvételekor az énekesnő elárulta új lemeze címét (Born This Way) és el is énekelt egy részletet a rajta szereplő számok egyikéből.

Eminem két szobrot vihetett haza - a legjobb férfi klipért és a legjobb hiphop-videóért - de díjazták Justin Biebert, a Muse-t, a Black Keyst, a Florence and the Machine-t, Alicia Keyst és (Gagával közösen) Beyoncét is. A gálán fellépett Bieber, Kanye West és Taylor Swift; utóbbi kettő új dallal rukkolt elő. A rapper a Runaway című számát adta elő, Swift pedig egy Forgiveness című szerzeménnyel állt ki, amely ráadásul arról szólt, hogy megbocsátott az őt tavaly letámadó Westnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!