Eltűnt a Koltai-akadémia

2010. szeptember 14. 13:00

Köddé vált a szülők befizetett pénzével együtt a Koltai Róbert nevével fémjelzett Első Magyar Médiaakadémia. Az iskolának megszűnt a honlapja és a tudakozóban nem tudnak telefonszámot adni. Az akadémián az éves tandíj egymillió-négyszázötvenezer forint volt, cserébe viszont minősíthetetlen oktatást nyújtottak.

2010. szeptember 14. 13:00

Egy szülő, Fehérvári Csilla kereste meg a Magyar Nemzetet. A négygyermekes anyuka már hónapok óta nem tudja utol érni az akadémia vezetését. Elmondta: az intézmény valószínűleg csődöt mondott és eltűnt szülők százainak a pénzével együtt. Fehérvári Csilla befizette a kilencszázezer forintos tandíjat, és az első kurzus befejezése óta nem lehet elérni az akadémiát.

Az iskola korábbi székhelye az Andrássy úton volt. Az akadémián az éves tandíj egymillió-négyszázötvenezer forint, cserébe viszont minősíthetetlen oktatást nyújtanak. Most az is kiderült, hogy az iskola már azokat a kurzusokat sem tartja meg, amelyekért a szülők fizettek.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MetálFater
2010. szeptember 15. 12:02
"Sic transit gloria mundi."
grün
2010. szeptember 14. 20:00
Koltai mindent feltett a vörösre és úgy tűnik vesztett...
Laibach
2010. szeptember 14. 15:02
Az a fránya lóverseny...
advocaat
2010. szeptember 14. 14:56
Koltai megöregedett. A kapuzárási pánikját egy nőügy jelezte, amit Pogány Judit megtudott - válás lett belőle. Koltai remek színész volt. Sok filmet is készített, jól keresett, azonban a válására ANYAGILAG baromira ráfaragott! S aztán ő már NEM VOLT TÖBBÉ UGYANAZ AZ EMBER. Nála nem sok jelentősége van, de azért halkan jegyezzük meg: Koltai Robi zsidó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!