Üdülünk, papa!

2010. július 02. 15:37

Fesztiválozni csak az igazi mulatság. Néha nem sikerül eljutni egy betervezett koncertre se, mert elsodor a lüktető áramlat. Azért próbáljuk meg pénteken is - közben pedig idézzük fel a csütörtöki napot Kocsis Janka fényképein keresztül.

2010. július 02. 15:37

A fesztiválok legjobb része egyértelműen az esetlegesség: az, hogy nem siet senki sehova, és minden pillanatban átrendeződhetnek a preferenciáid. Nincs egy kötött program, ha el is terveztél valamit, szinte biztos, hogy nem tudod betartani. Ilyen volt a tegnapi nap is, de mégis nézzük, mit adhat a mai.

A nagyszínpadot javarészt ma is a régi nagy magyar nevek uralják, amit csak a big beat királya, a Magyarországon egyre többet haknizó legendás Prodigy tör meg éjféltől. Az őket megelőző idősávban az árnyalatnyit más stílust képviselő Ákos szórakoztat, így a konzervatív rock képviselői is megtalálhatják számításaikat. Hétkor még Hobo is fellép!

Ajánljuk még az OTP színpadánál megjelenő osztrák Kruder & Dorfmeister dj-párost, akik újra összeállva adnak egy exkluzív és különleges koncertet hajnalban. A világzene kedvelői az ukrán Haydamakyra készülhetnek, de  a magyar népzenét előremutatóan feldolgozó Barabás Lőrinc is fellép.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!