Mégis lesz idén új Radiohead-album

2010. június 22. 13:57

A zenekar eddig cáfolt, most viszont mégis úgy tűnik, hogy még idén új lemezt ad ki a Radiohead. A hírt a gitáros, Ed O’Brien közölte, aki szerint a készülő korong nagyon más lesz, mint amit legutóbb csinált az együttes, és roppant élvezetes volt elkészíteni.

2010. június 22. 13:57

A banda nemrég azt nyilatkozta, hogy az albumnak egyelőre nincs címe és a dalok sincsenek készen hozzá. Ed O’Brien most a BBC6Music-nak azt mondta: heteken belül kész lehet a felvétel: „Őszintén mondom, nagyon izgalmas az album. Nagyon más, mint amit legutóbb csináltunk, és roppant élvezetes volt elkészíteni. Nagyon jó érzés egy olyan együttessel zenélni, amiről úgy érzi az ember, hogy jobb, mint valaha.” - mondta el a gitáros.

„Ideális esetben még idén ki kell jönnie a lemeznek; én legalábbis ebben bízom. A célvonalnál vagyunk” - húzta alá a zenész. Hozzátette: „Persze kreatív folyamatról beszélünk, még a legutolsó szakaszban is lehetnek nagy nekilódulások, sokat érhet el az ember rövid idő alatt, aztán amikor már majdnem készen vagy, lelassulhatnak a dolgok. De remélhetőleg már tényleg csak hetek kérdése a dolog.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!