Parov Stelar és a Rasmus is fellép Szegeden

2010. május 31. 11:36

Kék ég, zöld fű, szőke Tisza, Szegedi Ifjúsági Napok. Az augusztus 25-29-e közötti szegedi fesztiválon a korábban bejelentett nevek mellett fellép a The Rasmus, Beardyman, Parov Stelar és a N.O.H.A is.

2010. május 31. 11:36

Lauri Ylönen és zenekara, a The Rasmus is elfogadta a SZIN szervezőinek meghívását, a hazai rajongótábor nagy örömére. Jön továbbá a 2006-os angol beatboxbajnok, Beardyman, továbbá Marcus Füreder, azaz Parov Stelar és az ő zenekara. Új fellépőként köszönthetjük Szegeden a prágai Philip Noha, a manchesteri Sam Leigh-Brown és a New York-i rapper, MC Chevy alkotta N.O.H.A formációt is.

Mint azt már régebben megírtuk, a Europe, a Scooter, a Russzkaja, az Elite Force, a Sugababes vagy a Chicane is fellép a nyár utolsó nagy fesztiválján augusztus 25-29 között az Újszegedi Partfürdő területén. Mindezeken túl a Silent Disco is tarkítja majd az éjszakai programot. A magyar előadók közül a Quimby, a Magashegyi Underground, a Beatrice, Péterfy Bori és Deák Bill Gyula. A bérlet ára a rendezvény kezdetéig 14 900Ft, a helyszínen pedig 17 900Ft lesz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!