Jön Ozzy Osbourne

2010. május 09. 12:17

Az énekes június 15-én megjelenő új albuma, a Scream népszerűsítésére 18 hónapos világkörüli turnéra indul idén nyáron. A Black Sabbath egykori énekese, a reality-király Ozzy minket sem hagy ki a sorból: idén október 4-én Budapesten a Papp László sportarénában lép fel.

2010. május 09. 12:17
Ozzy Osbourne a szólólemezein szereplő számok mellett Black Sabbath-dalokat is énekel majd budapesti koncertjén, a szervezők egy kegyetlen, szürreális, meglepő show-t ígérnek. Az énekes 1970-től kezdve a Black Sabbath-tal 10 lemezt készített, amelyek összesen 50 millió példányban keltek el, majd 1979-ben szólókarrierbe kezdett.
 

Első albuma, a Blizzard of Ozz négyszeres platinalemez lett. Szólókarrierje során hozzávetőleg 50 millió lemezt adott el, 1993-ban kapott először Grammy-díjat a legjobb metál előadó kategóriában I Don't Want To Change the World című számáért. Az Epic Recordsnál eltöltött 20 év alatt 13 lemezt jelentetett meg és kapott csillagot a halhatatlanok között, rajongói pedig a nem éppen hétköznapi családját bemutató valóságshow-jából még jobban megismerhették életét. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. május 09. 15:19
Ozzy.... Hát még bír jönni?? A reality-showjában látottak szerint rég agyhalott már és fizikailag leépült, hiába, 40 év kemény ivást és narkózást csak zombi-formában lehet túlélni...
HCrules
2010. május 09. 14:20
Néhány évvel ezelőtt (2005) is jött volna, de valami miatt elmaradt a koncert... Durva különben h mennyire leépült, de a fellépések idejére mindig összerakják azért :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!