Új zenekar a legnagyobb nevekkel

2010. február 26. 13:00

Thom Yorke, a Radiohead frontembere létrehozta az Atoms For Peace formációt, melyben játszani fog többek között Flea az RHCP-ből, és egy ex-R.E.M zenész is.

2010. február 26. 13:00
Thom Yorke, az alternatív zene ikonikus képviselője még tavaly decemberben mutatta be új zenekarát, de akkor még nem adtak nevet a bandának. A zenekarban játszik majd Flea, az Red Hot Chilli Peppers gitárosa, Joey Waronker, az R.E.M egykori dobosa, ezenkívül Nigel Godrich, a Radiohead producere, és Mauro Refusco is közreműködik a Forro in the Dark-ból.

„Eldőlt, hogy Atoms For Peace lesz a nevünk, remélem tetszik. Baromi egyértelműnek tűnt
” - írta Yorke weboldalán. Ez a név egyébként az egyik szám címe volt egyik 2006-os szólóalbumán. A banda idén tavasszal New Yorkban és Kaliforniában ad koncerteket. A Radiohead most szünetelteti a közös munkát, de egy Haiti megsegítésére rendezett koncerten felléptek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!