Langdon a szabadkőművesek nyomában

2010. február 05. 15:10

Az elveszett jelkép Washingtonban játszódik majd.

2010. február 05. 15:10
Dan Brown regényei - A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok - hatalmas kasszasikert hoztak a stúdiónak, előbbi 758 millió dolláros, utóbbi 486 millió dolláros bevételt ért el a világ mozipénztárainál, így a a Columbia Pictures folytatja a sikersorozatot.

Bár Tom Hanks még nem bólintott rá az új Brown-filmre, de feltehetően ismét magára ölti Robert Langdon szimbólumkutató professzor jelmezét. Brian Grazer és John Calley producerek maradnak, Ron Howard rendező visszatérése azonban még nem biztos.

Steven Knight brit forgatókönyvíró nevéhez fűződik az új Martin Scorsese-film, a Viharsziget és a Narnia krónikáinak újabb epizódja. Az írót a Gyönyörű mocsokságok című thrillerért Oscar-díjra is jelölték. Az elveszett jelkép egyetlen nap alatt játszódik Washingtonban, ahol Langdon egy különös meghívás nyomán a szabadkőművesek világába csöppen.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!