Brutális román provokáció készülődik Csíksomlyón, belügyes és csendőrségi kiképzőbázis épül

2024. augusztus 14. 05:56

Hol vagytok, székelyek?

2024. augusztus 14. 05:56
null
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Az M1 Híradó Youtube-oldala

„Szinte felfoghatatlanul arcátlan merénylet készül a Székelyföld és a teljes magyar nemzet ellen. A román állam (itt az állam, nem pedig a kormány a helyes kifejezés, hiszen egy évtizedek óta tartó mélyromán mesterkedés végkifejletéről van szó) a magyarság legfontosabb zarándokhelye, azaz a csíksomlyói kegytemplom és a több százezres búcsúknak helyet adó Somlyó-nyereg közvetlen szomszédságába tervezi felépíteni az ország egyik legnagyobb belügyes és csendőrségi kiképzőbázisát lőtérrel, gyakorlóterekkel, laktanya- és kiszolgálóépülettel.

A parcellákat még 1996-ban rabolta el a belügyminisztérium a jogos tulajdonosaitól, megfosztva az öthektárnyi földterület egykori gazdáinak és leszármazottaiknak a kárpótlási törvényben biztosított jogát a reprivatizációra.

Az indok a román állam érdeke volt, a gyalázatos húzást sok éven át tartó pereskedés követte, mely idén áprilisban (sajnos természetesen) a magyarok teljes kudarcával zárult a román Legfelsőbb Ítélő- és Semmítőszéken, mely a csíksomlyói kegytemplom római katolikus plébániával és az érintett magánszemélyekkel szemben a belügyminisztériumnak adott igazat.

Ha a románokat senki nem téríti jobb belátásra, a szeredai katolikus temető, illetve az úgynevezett Kalász-lakónegyed, továbbá a kegytemplom és a Somlyó-nyereg által határolt területen, szakrális helyünk közvetlen szomszédságában a jövőben az indigókék gúnyás csendőrök és terepmintás katonák fognak pufogtatni és tigrisbukfencezni, miközben az irodákon a szürke gúnárok »Nagy-Románia« oszthatatlan egységén és az államnyelv kizárólagos jogán őrködnek majd, szükség esetén megostorozva székely testvéreinket vagy az anyaországi zarándokokat.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grenki-2
2024. augusztus 16. 04:22
Ezer más hely lenne ennek a kiképzőbázisnak a tőlünk rabolt földön, de az ALJAS TOLVAJ oláh, most is ALÁZ provokál...Ennél aljasabb patkányabb csürhe nincs még egy mint ez a patkány banda...
1000Mester
2024. augusztus 14. 18:06 Szerkesztve
Mocskos oláh területbitorlók! Csakhát, kedves fórumtársak - Magyarország még a fuckránok áramát sem meri elzárni, nemhogy nemzetközi cirkuszt merne csinálni ebből az ügyből! Megszoktuk az elmúlt 100 évben, hogy a fellengzős dumáknál, erkölcsi blabláknál egyébre Budapestről nem lehet számítani. Az oláh szemetek sokkal provokatívabbak és bevállalósabbak, mint a mindent is meggondoló, ne bántsuk meg a szomszédainkat attitűdöt valló magyar állam! Ez van ...
nemecsekerno_007
2024. augusztus 14. 16:10
Moldova.
SzkeptiKUSS
2024. augusztus 14. 15:16
Az idő nagy úr! "Lassítani" lehet, megállítani nem. Több mint 1 millió magyar már beolvadt. A többedig generáció már szinte ellenségesebb, mint az echte román. Máshol is így van ez. A politikai cicaharcokban érdemes a neveket is figyelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!