„Magyarországnak okos politikusai vannak” – a Die Welt olvasóinak nagyon tetszett a német migrációs politika magyar bírálata

2024. január 04. 08:35

Bakondi György sivár jövőt jósol Nyugat-Európának a Die Weltnek adott interjújában.

2024. január 04. 08:35
GERMANY-PRESS-SPRINGER-WELT

Bakondi György, Orbán Viktor magyar miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Die Weltnek adott interjújában az illegális migráció miatt megnövekedett terrorfenyegetettségre figyelmeztet.

Németország 2015 óta elhibázott migrációs politikája tette ezt elsősorban lehetővé”

 – mondta az interjúban a terrorfenyegetettség kapcsán Bakondi. A tanácsadó emellett őszintén beszélt arról, hogyha nem következik be fordulat, akkor a politikai iszlám terjedése miatt sivár jövőt jósol Nyugat-Európának.

Jól láthatóan a lap olvasói is osztották a főtanácsadó prognózisát, ugyanis az interjú alatt sorjáztak a vele egyetértő kommentárok. 

Magyarországnak okos politikusai vannak. Minden miniszterük szilárdan képzett, nyelveket beszél, és jól ért a diplomáciához”

– írta az interjú kapcsán egy kommentelő, majd egy másik hozzátette:

Magyarországon mindenekelőtt okos szavazók vannak, akik ugyanazokra a politikusokra szavaznak.

***

Nyitókép: CLEMENS BILAN / DDP / ddp images/AFP

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ne szájalj
2024. január 04. 16:24
„Magyarországnak okos politikusai vannak”. Vannak itt azert Gyurcsanyok, Dobrevek, Csehek, Donathok, stb, is, csak hat nekik nem szavazunk bizalmat.
nempolitizalok-0
2024. január 04. 15:59
Ugyanet van a youtube-on is. A videóban fikázzák hazánkat, a hsz-ekben pedig agyondicsérik. A libsi média és a valóság közötti különbség.
Tasi János
2024. január 04. 14:06
Csak kérdezem, hogy melyik szarházi tüntette el már innen IS a hozzászólásaimat? A valóság nevű nagybácsi úgyis beköszönt hozzátok, még ha erővel se akartok tudomást venni róla, akkor IS! ;)
julius68-2
2024. január 04. 13:52
Genusnextgen-Nehidd El 2024. január 04. 11:12 Nem veszik el a magyarok munkáját, te retardált, csak olyan munkakörben lehet őket alkalmazni, ahova nem találnak magyar munkaerőt. Javasolnám olvasd el a törvényt, de rájöttem, ahhoz te segg hülye vagy, hogy megértsd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!