Újabb párt csatlakozott a Patriótákhoz

2024. július 08. 11:11

Matteo Salvini egy X posztban bejelentette: a Liga csatlakozik a szuverenista csoporthoz.

2024. július 08. 11:11
Migrant Crisis: Lampedusa Island Reaches Full Capacity As Political Right Rally Campaigns

Nyitókép: Antonio Masiello/Getty Images

Újabb párttal bővül a Patrióták Európáért – erre utalt legalábbis Matteo Salvini ma reggeli X posztja. Az olasz migrációellenes politikus a közösségi oldalon reflektált a francia választások eredményére, majd kijelentette: semmi sincs veszve, hiszen még soha ennyi képviselőt nem küldhetett a Nemzeti Tömörülés a Nemzetgyűlésbe, mint most. Majd posztjában áttért Európa jövőjére.

„Eközben ma, sok munka után, Brüsszelben megszületett a Patrióták nagy csoportja a Ligával, amely meghatározó lesz ennek az Európának a jövőjének megváltoztatásában” 

– írta. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 372 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ultimax
2024. augusztus 30. 22:41
Kár, hogy azóta sz--rt se lehet róluk hallani.
syphax
2024. július 09. 12:36
Giorgia Meloni KOMOLY POLITIKUS--és nem mellesleg egy jó csaj! Mindez annak ellenére és azzal együtt igaz, hogy az Ukrajna szImpátiájának MÉRTÉKÉVEL ÉS MÓDJÁVAL MI MAGYAAR KONZERVATIVOK NEM ÉRTÜNK EGYET. Ám ettől még az előző megállapításunk tartalma helytálló és jogosult.
kuzmics
2024. július 08. 16:51
Novicsok-5 is megkapta a sorvezetőt, nagyon beindult! :D
Aerion
2024. július 08. 13:14
Novicsok-5 ANO, Chega, VOX, FPÖ, Le Penék...bukott vesztes pártok. ---------- Egyébként az ANO, az FPŐ és az RN is megnyerte az EP választást. //results.elections.europa.eu/hu/csehorszag/ //results.elections.europa.eu/hu/ausztria/ //results.elections.europa.eu/hu/franciaorszag/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!