Nagy lehet a baj: előre megírt kérdéseket kaptak az újságírók Biden kampánycsapatától

2024. július 08. 11:19

Az eset felerősítette a közvélemény gyanúját, hogy Biden képtelen spontán helyzetekben helytállni.

2024. július 08. 11:19
null

Nyitókép: Chip Somodevilla/Getty Images

Úgy tűnik, Joe Biden kampánycsapata kétségbeesetten próbálja uralni a pillanatot, miután azt érezhetően nem sikerült megakadályozni, hogy a közvélemény Biden korával és elmeállapotával foglalkozzon. Erre enged következtetni az, hogy a csapat előre megírt kérdéseket küldött ki több rádiós műsorvezetőnek is, például két philadelphiai médiamunkásnak – írja a Telegraph

Ezt is ajánljuk a témában

Andrea Lawful-Sanders, a WURD Radio műsorvezetője szerint Biden kampánycsapata elmondta neki, milyen kérdéseket tehet fel Bidennek a beszélgetés előtt, összesen nyolc kérdésből választhatott. Az eset felerősítette a gyanút, hogy Biden egész egyszerűen nem tud mit kezdeni egy spontán helyzettel.

Maga a kampánycsapat egyébként azt állította, hogy ezek csak „javaslatok”, és hogy a műsorvezetők szabadon kérdezhetnek.

Mindenesetre a Telegraph is arról ír, hogy Biden csapata egyre nehezebb helyzetben van, miután a médiában futótűzként terjedtek el az elnök korát és elmeállapotát firtató kérdések a Trumppal folytatott vita után. Névtelenül több, vezető demokrata politikus is úgy vélekedett, hogy Bidennek vissza kellene lépnie. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. július 08. 19:09
Sajtószabadság demokrata módra.
merehov
2024. július 08. 15:55
"Maga a kampánycsapat egyébként azt állította, hogy ezek csak „javaslatok”, és hogy a műsorvezetők szabadon kérdezhetnek." Persze-persze, ez csak a melegen ajánlott kategória. Kindly recommended questions by CIA Három kérdést tilos kérdezni a tatától: 1) Ki az Amerikai Egyesült Államok elnöke? 2) Milyen az Ön bőrszíne? 3) Ön fiú-e vagy lány? Egyébként bármelyik a listán szereplő kérdés szabadon feltehető.
merehov
2024. július 08. 13:25
Sokkal egyszerűbb lenne, ha csak beépített emberek kérdezhetnének és tennék fel a listán szereplő kérdéseket.
röviden
2024. július 08. 12:59
A frászt nem lehet meglepetés, Biden mindenre képes. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!