Robert F. Kennedy kőkemény üzenetet küldött Bidennek: Az USA-nak a vérontás befejezésére kell törekednie, de inkább a háborút állandósítja (VIDEÓ)

2024. június 19. 23:37

Amerika hosszú távú szerepvállalásáról is beszélt.

2024. június 19. 23:37

Nyitókép: BASTIEN INZAURRALDE / AFP

Egyre több helyen tűnik fel az a TikTok-videó, melyben Robert F. Kennedy rávilágít az ukrajnai konfliktus gyökereire és Amerika hosszú távú szerepvállalására. Kennedy többek között kifejti, hogy szerinte

az Egyesült Államoknak törekednie kell a vérontás befejezésére, ahelyett, hogy a háborút állandósítaná.

A videóban úgy fogalmaz, „Putyin minden nap azt mondja, »rendezni akarom a háborút. Üljünk le tárgyalni«. Erre Zelenszkij úgy reagál, hogy »mi nem tárgyalunk«. Pedig a fal 1992-ben leomlott”

Majd idézte Gorbacsovot, aki kijelentette, „lehetővé teszem, hogy egyesítsétek Németországot, (...)

de a NATO egy centit sem mozdulhat kelet felé”. 

Megjegyezte, hogy „ünnepélyesen megesküdtünk arra, hogy ezt betartjuk, de végül nem így lett. 1997-ben a NATO ezer mérföldet haladt keletre, bevont 15 országot, és körbevette az egykori Szovjetuniót”.

Robert F. Kennedy emlékeztetett a 2014-es eseményekre is, mikor az oroszoknak mennie kellett a Krímből, az amerikai haditengerészet pedig megjelent a kikötőkben, és leszögezték, „nem szándékoznak meghódítani a 44 millió lakosú Ukrajnát”

Kennedy hangsúlyozta, hogy 

az oroszok már akkor leszögezték, hogy az a kikötésük, hogy Ukrajna ne legyen NATO-tag, 

Zelenszkij és Putyin emberei is aláírtak egy szerződést, és az orosz elnök visszavonultatta a csapatait. 

„Ehhez képest mi történt: Joe Biden elküldte Boris Johnson egykori brit miniszterelnököt, hogy bontsa fel a szerződést, és azóta meghalt 450 ezer kölyök” – zárta gondolatait Robert F. Kennedy.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

@teamkennedy2024 RFK Jr. illuminates the roots of the Ukraine conflict and America’s long-term involvement. Mr. Kennedy clarifies why he believes the U.S. must strive to end the bloodshed, rather than perpetuating the war. #russia #ukraine ♬ original sound - Robert F. Kennedy Jr

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 23. 15:40
****************************************************************** * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
W23458
2024. június 20. 08:22
De a gázai háborúval nincs gondja ennek a cionista majomnak....
pipa89
2024. június 20. 08:03
"Majd idézte Gorbacsovot, aki kijelentette, „lehetővé teszem, hogy egyesítsétek Németországot, (...) de a NATO egy centit sem mozdulhat kelet felé”. Így van. Putyin azért robbantotta ki a háborút, amiért az USA fenyegette az ukrán NATO-tagsággal Oroszországot. Az oroszoknak ugyanúgy jár a Monroe-elv. Az USA felrúgta a második világháborús rendezést, azonnal ki kellett volna vonulnia Németországból!!! Németország egy megszállt ország, zéró szuverenitással, tehát Brüsszington = Washington. ugyanúgy
chief Bromden
2024. június 20. 07:20
Az amerikai népet kifosztotta a nagytőke. Sefteltek velük, haszon ment, adósság maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!