Reagált a Kreml Macron ötletére, miszerint nem lehet kizárni a nyugati csapatok Ukrajnába küldését

2024. február 27. 13:26

Mondani sem kell, Moszkva elég egyértelműen kommentálta, mi történne ez esetben.

2024. február 27. 13:26
null

A Kreml szóvivője, Dimitrij Peszkov kommentálta Emmanuel Macron hétfői szavait. Ismert: a francia elnök arról beszélt, hogy nem zárja ki, nyugati csapatok küldését Ukrajnába.

Ebben az esetben a NATO és Oroszország közötti konfliktus nem hogy lehetséges, hanem elkerülhetetlen. Ezt így fogjuk értékelni”

– közölte Peszkov, hozzátéve, hogy ezzel a következménnyel a NATO-nak is számolnia kell. 

Meg kell vizsgálniuk a kérdést, hogy ez tényleg az ő érdeküket, az országaikban lakó civilek érdekeit szolgálja-e” 

– tette hozzá.

(via TASZSZ)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  Michael Campanella/Getty Images

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. február 27. 18:49
Taníts bennünket faszóra! Taníts meg minket úgy hazudni, ahogy csak te tudsz itt a fórumon!
B_kanya
2024. február 27. 18:13
Falióra tábornok 2024. február 27. 17:51 "végülis csak két éve hakniztok azzal, hogy az egész nato-val álltok hadban, gyima!" A hoholjaid szerint is, ők már effektive NATO tagok. :)
Falióra tábornok
2024. február 27. 17:51
"Ebben az esetben a NATO és Oroszország közötti konfliktus nem hogy lehetséges, hanem elkerülhetetlen. Ezt így fogjuk értékelni" végülis csak két éve hakniztok azzal, hogy az egész nato-val álltok hadban, gyima! mondjuk a mandiner büszke funkcionális analfabéta putlerszopper incelkórusának pont mindegy, amíg lehet orkfaszt szopni. :DDDD
lajajakab11
2024. február 27. 17:28
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!