Volodimir Zelenszkijt vicces kedvében találták Brüsszelben: Orbán Viktoron nevetett

2024. október 18. 09:57

Az Orbán Viktorral való kapcsolatáról kérdezték Volodimir Zelenszkijt Brüsszelben, aki nevetve annyit felelt, legalább köszöntek egymásnak – pedig a magyar miniszterelnök békemissziójának első helyszíne éppen Kijev volt.

2024. október 18. 09:57
null

Nyitókép: AFP/Ludovic Marin

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Orbán Viktoron viccelődött az Európai Bizottság ülése előtt tartott brüsszeli sajtótájékoztatón. Újságírók arról kérdezték, vannak-e pozitív fejlemények „a Vlagyimir Putyin Kreml-diktátorral nyíltan játszadozó” magyar miniszterelnökkel kapcsolatban.

Köszöntünk egymásnak. Ez már nem is rossz

– felelte nevetve Zelenszkij az ukrán NV tudósítása alapján.

Az elnök hozzáállása azért meglepő, mert Orbán Viktor a békemisszió keretében elsőként éppen Kijevbe utazott.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2024. október 18. 12:20
Zselé érzi a vesztét, kínjában nevet.
BAJA
2024. október 18. 12:11
Ez a jól ismert bélpesti alákérdezés.
Dixtroy
2024. október 18. 11:29
"Újságírók arról kérdezték, vannak-e pozitív fejlemények „a Vlagyimir Putyin Kreml-diktátorral nyíltan játszadozó” magyar miniszterelnökkel kapcsolatban." Ebben a mondatban van egy elírás. Ezek nem újságírók, hanem felforgató ügynökök, újságírónak látszó álcában.
Tehetős Totó
2024. október 18. 11:26
Amíg viccelődött kb. féltucat ukrán halt meg, vagy sebesült meg, súlyosan. Min.1 trafóállomás is oda lett. Vicces a letolt gatyás. Igaz M. P. letojr gatyás: męg viccesebb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!