Rendkívüli!

Elhunyt Kozma Imre atya

Videón, ahogy egy teljes orosz zászlóaljat „eltüntetnek” az ukrán erők

2024. október 17. 07:52

A támadás során orosz foglyokat is ejtettek.

2024. október 17. 07:52

Nyitókép: Képernyőfotó

Az Ukrán Védelmi Minisztérium Felderítő Főcsoportfőnöksége (GUR) különleges egységei a Harkivi régióban végrehajtott művelet során 400 hektár erdőt tisztítottak meg, és majdnem egy egész orosz zászlóaljat is megsemmisítettek.

A hírszerzés tájékoztatása szerint a művelet október 15-én történt, amelyben részt vettek az Artan és Kraken egységek, valamint a Nemzetközi Legió és az Orosz Szabadság Legió – sorolta a Militarnij.

Az ukrán erők beszámolójukban kiemelték, hogy a GUR akciói során az ellenséges zászlóalj táborát is szinte a földdel tették egyenlővé, és

a támadás során orosz foglyokat is ejtettek.

A főcsoportfőnökség azt is közölte, Lyptsi északi részén az inváziós erők helyzete romlik, és közel reménytelenné válik.

A zászlóalj megsemmisítéséről készült felvételt alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madre79
2024. október 17. 10:21
Mindenki tudja, hogy Ukrajna már akkor elvesztett mindent, amikor elkezdődött ez a kiprovokált háború! Z eladta Ukrajnát és ennyi!
remi
2024. október 17. 10:06
Még ilyen ócska propandaszart, anyám. Van ezen minden, kora tavaszi növényzet, nyárközepi növényzet, egyetlen belevágott szar képsor sincs geolokálva, ehhh. Ami nincs az egészen, az konkrétan a ruszki zászlóalj, ami eltűnt. Valószínűleg a Balmoral cirkálón lehetnek. Annyi igaza cikkből, hogy liptsynél a ruszki bloggerek szerint is volt egy eredményes hohol ellentámadás. Ellenben mindenütt másutt hátrálnak, a kurszki szakaszon, egyelőre részlegesen ellenőrizhető információk szerint az egyik szakaszon már átléptek a ruszki csapatok hohol területre (bekerítés körvonalazódik), a másikon meg nem egészen 2 kilométerre vannak szudzsától amit a hoholok mindenáron és bármiáron is meg akarnak tartani. Bár ezekkel meg kell várni a holnapi-holnaputáni térképeket.
SyncBaer
2024. október 17. 10:05
Látja? Nem látja? Na láttya! Az 5-600 fős orosz lövész zászlóalj minden tagja, a négyszögletű kerek erdőben eldobálta a fegyvereit, amikor a 20 fős támadó ukrán egység, a közeli falu egyik házát ágyúval eltalálta, majd illa berek, nádak, erek a tavaszból ősz lett, aztán nyár nyár lett és kettő kivétellel mindannyian szublimáltak. Hol vannak a katonák, kik harcoltak sok éven át? Hol vannak a katonák? Elhulltak régen. Hol vannak a katonák? Sírjuk felett száz virág. Mondjátok mért van így, mondjátok mért van így?
2024. október 17. 09:56 Szerkesztve
Szokásos hohol kamu, 2 nappal korábban történt és az orosz lőtte szarrá a hohol századot. Ma éjjel is több nato csúcstechnika lett rommá lőve, most jönnek föl sorra a videók. 15-én 2 orosz páncélos lőtt rommá egy ukrán menetoszlopot kb. 30 mp alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!