Vérlázító: radikális muszlimok részt vehetnek az Erasmus-programban, de a magyarok nem (VIDEÓ)

2024. október 11. 10:56

Tajtékzott a francia EP-képviselő. Jogosan.

2024. október 11. 10:56
Rally To Mark Al-Quds Day In Gaza

Nyitókép illusztráció: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Céline Imart francia EP-képviselő felszólalt az Európai Parlamentben és lerántotta a leplet az Unió újabb vérlázító képmutatásáról. Ugyanis kiderült:

radikális muszlimok és még a nyakig szankcionált oroszok is részt vehetnek az Erasmus és Horizon programokban, de magyarok nem.

Kiderült az is a felszólalásból, hogy gyakorlatilag milliárdokkal támogatott az EU nyíltan antiszemita és Hamasz-párti szervezeteket Gaziantepben és Gázában egyaránt. Mint fogalmazott a francia EP-képviselő:

„250.000 euró jutott a Gaziantepi Egyetem számára az Erasmus-programból, amely egyetem rektora nyíltan antiszemita és Hamasz-párti beszédeket mondott 

– amely szervezetet az EU terroristaszervezetként tart számon. További közel 2 millió eurót kapott a Gázai Egyetem 2014 és 2019 között, annak ellenére, hogy bizonyított kapcsolatokkal rendelkeznek a Hamasszal.”

De jutott EU-s forrás más szervezeteknek is, például az Al Sharq Fórumnak, amely tiszteletet követelt a 2024-ben megölt Hamasz-vezetőknek. Feltette a nagy kérdéseket is az EP-képviselő: Hogyan lehet az EU az iszlamisták és terroristák bankára?

Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője megjegyezte a videó kapcsán, hogy az uniós pénzek megvonását csak és kizárólag 21 egyetem ellen használják fegyverként, 

és mindegyik magyar.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2024. október 11. 13:14 Szerkesztve
Minket azért raktak ki, mert az erre szánt uniós támogatás nagyobb részét zsebre vágták, alig valami jutott ösztöndíj formájában az idegen országban tanuló hallgatókhoz. Konkrétan 260 euró havonta, amit késve fizettek, míg a nyugati tankörtársak megkapták a teljes összeget, úgy 1.600 eurót. Eltarthatták belőle magyar társaikat. De a kint felvett tárgyak honosításával is gond volt, előfordult, hogy előzetesen gondosan egyeztetett kettő fél év ment a kukába, mert az országban ismeretlen szakon szerzett képesítést szerencsétlen Erasmus-áldozat. És fizethetett mindent utólag, az államilag nem finanszírozott plusz egy évével együtt. Vagyis voltak visszaélések. Csak ezeket nem itthon doboltatják. Egyébként az egésznek semmi köze a tanuláshoz, kizárólag a fajkeverést szolgáló zsidó huncutság. Kár belé a malaszt.
Robert-N
2024. október 11. 13:01
genusnexxt 2024. október 11. 12:26 Nagyon durva, hogy a kipcsak-cigány annyira lezülesztette hazánkat, hogy már a radikális muszlimokat is magasabb polcra teszik, mint magyar diákokat Buksikáim. #pedofidesz #sehonnaibitangorban ---- Azta de buta vagy puhapöcs. A szégyen az, hogy vannak ilyen végtelenül böszmék mint például te. Mi nagyobb polc balfasz? A 1 az, hogy Orbán szokimondó igazságától annyira be vannak szarva, hogy röhejes mnódon saját maguk mutatják be? 2 az érdek mindenek előtt?
sexykitty-5000108
2024. október 11. 12:59
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­d­­ ­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­ ­­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
billysparks
2024. október 11. 12:57
Egyáltalán nem baj, ha nem veszünk részt az Erasmusban. A gyökér nélküli szürke európai massza keltetője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!