Varsóban aggódnak a németek miatt – migránslerakat lehet Lengyelországból?

2024. október 22. 06:13

Több tízezer is lehet a visszaküldendő bevándorlók száma.

2024. október 22. 06:13

Nyitókép: Sebastian Kahnert / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Lengyelország attól tart, akár 40 ezer migráns is visszakerülhet a területére Németországból – közölték az Interia hírügynökségnek nyilatkozó lengyel külügyminisztériumi források.

A dublini egyezmény értelmében az ország köteles lenne befogadni az összes olyan bevándorlót, akiket elsőként Lengyelországban regisztráltak, majd akik Németország felé távoztak, de ott elutasították a menedékkérelmüket. A lengyel külügyminisztériumban attól tartanak, hogy ez a jövőben 

egyre nagyobb konfliktusok forrása lehet Berlin és Varsó között, amelyek a lengyel-német kapcsolatok más területeire is átterjedhetnek.

Amint arról a Mandiner korábban beszámolt, Lengyelországba egyre nagyobb számban küldenek vissza migránsokat más európai országokból. A legtöbb menekültet Németország telepítette át, de érkeztek Lengyelországba bevándorlók többek között Norvégiából, Ausztriából, Észtországból is. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana2
2024. október 22. 08:59
Így járnak, akik lusták gondolkodni, a fejük csak arra szolgál, hogy tömjék a pofájukba az ételt, nem különbek egy egysejtűnél!
sexykitty-5000121
2024. október 22. 08:43
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
hegyivadász
2024. október 22. 08:39
Kóstolgassák csak, ízlelgessék csak a lengyelek az eurokonform étket! Ezt rendelték, egyék is meg!
proctor
2024. október 22. 08:18
Varsó elbaszta de nagyon!!!! youtu.be/YTx6P12-bm4?feature=shared
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!