Üzent az osztrák EP-képviselő: Köszönöm Orbán Viktor!

2024. október 26. 13:01

Az is kiderült, hogy miért hálás.

2024. október 26. 13:01
ORBÁN Viktor

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt EP-delegációvezetője köszönetet mondott Orbán Viktornak, miután a magyar miniszterelnök hivatalos köszönőlevelet írt az osztrák politikusnak, annak

a magyar uniós elnökség október 9-i programbemutatóján elmondott támogató beszédéért.

A magyar miniszterelnök levelében leszögezte: továbbra is számít az osztrák politikus támogatására, hogy naggyá tegyék Európát.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunyadyt
2024. október 26. 16:55 Szerkesztve
"(Vilimszkij …nem egy öngyűlölő ukrán?)" Öngyűlölők főként a magyarok között fordulnak elő. Itt van például mindjárt ez a birozs fedőnevű bértroll. Ha nem magyar, ami könnyen elképzelhető, akkor elnézést a feltételezésért. (A többi magyartól.)
Treeoflife
2024. október 26. 16:53
Öröm, ha minél többen kiállnak a normalitás mellett, még akkor is, ha ezt egy osztrák teszi. A Habsburgoktól ösztönösen három lépés távolságot tartok, és egyúttal az osztrákokkal szemben is. Viszont minden olyan megnyilvánulásnak örülök, ami segít bennünket is, hogy továbbra is meg tudjunk maradni magyarnak. A Habsburgokkal azért nem vagyok képes szimpatizálni, mivel többszáz évet "elvettek az életünkből", Magyarország hátán lettek Birodalom. De ha nem így történik, lehet, hogy nem maradtunk volna fönn. Tehát nem lehet csak egyik oldalról ítélkezni anélkül, hogy az árnyoldalát is figyelembe ne vegyük. Ha ez az ára, hogy boldoguljunk, akkor nincs más választás, mint újra össze kell fognunk.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 26. 16:10
Kölcsönösen felszopják egymást a másik putriótával (Vilimszkij …nem egy öngyűlölő ukrán?) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000126
2024. október 26. 16:06
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­ ­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!