A világhírű, Kossuth-díjas magyar művész kiállt Orbán Viktor terve mellett

2024. október 26. 10:09

Nagyon fontos üzenetet fogalmazott meg.

2024. október 26. 10:09
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ezen a héten a Kontextus YouTube-csatornáján Snétberger Ferenccel beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas gitárművész, zeneszerző beszélt arról, hogy nehéz gyerekkora volt, később, már sikeres művészként pedig a diktatúra nehezítette meg az életét. Nemcsak a szabadságát korlátozták, de megélni sem tudott, ezért hagyta el az országot. Tizennégy éve segíti a nehéz sorsú, tehetséges gyerekeket a zenei központjában.

A gitárművész beszélt a szomszédunkban dúló véres háborúról is, ahol Orbán Viktorhoz hasonlóan, ő is kiállt a béke mellett:

»Béke legyen! Béke legyen mindenhol! Jó lenne, ha befejeződne minél előbb. […] Ez borzalmas. Ha az ember a híreket nézi, mindennap erről szól. Nagyon örülnék, ha minél előbb valami megoldás születne és befejeződne  a háború, mert ez senkinek se jó.«

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. október 26. 10:26
Világhírű? Ez meg ki?🤣
koronaszepe
2024. október 26. 10:15
Egyetértek; legyen béke! Upsz', most kiálltam Orbán Viktor terve mellett?
sexykitty-5000126
2024. október 26. 10:13
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­ ­­­p­u­­n­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!